CQRS en Event Sourcing

19 October 2016


Wanneer?
Woensdag 19 oktober 2016 vanaf 17:30.

Wat?

CQRS en Event Sourcing (ES): twee buzz-words die je ongetwijfeld wel eens voorbij hebt horen komen. Als je benieuwd bent wat die twee betekenen en vooral wat ze met elkaar te maken hebben, dan is deze sessie voor jou.

CQRS en ES brengen een hoop voordelen naar je applicatie zoals performance, scalability, componentizing, repeatability enzovoort. In een sessie met een paar slides en heel veel code en demo’s laat Thomas zien wat CQRS en ES is, hoe je het gebruikt en waar de voor- en nadelen zitten.

Voorkennis van CQRS of ES is niet nodig, wel van TDD, Dependency Injection en een goede dosis C# kennis. High paced, interactief, informatief en zeker 2 goede grappen!

Waar?
Deze keer zijn we welkom bij WAT company in Geldrop. WAT company is een onafhankelijk zakelijk platform dat zelfstandige professionals (ZP’ers) faciliteert in o.a. collectieve projecten en kleine fixed-price projecten die ZP’ers in eigen beheer kunnen uitvoeren.

Het adres is:
Rabobank gebouw
Laan der Vier Heemskinderen 7
5664 TH Geldrop 

De routebeschrijving vind je hier.


Programma

Kosten
Uiteraard zijn deze avond en alle andere evenementen van .NET Zuid geheel gratis!

Aanmelden

Meld je aan met de knop hieronder.

Spread the word! 
Stuur deze meeting door naar collega's, vrienden en kennissen. We willen dat zoveel mogelijk mensen genieten van deze avond!

Over Thomas Huijer

Afbeeldingsresultaat voor thomas huijer 

Thomas is een zeer ervaren scrum master/architect/developer en heeft zich gespecialiseerd in softwarekwaliteit en Microsoft .NET. Thomas is geïnteresseerd in alles wat kan bijdragen aan het verhogen van de kwaliteit van software zoals clean code, testbaarheid, procesoptimalisatie, codereviews, architectuur, design en developer tools. Thomas wordt door Microsoft jaarlijks uitgenodigd om te spreken op developer events als de Techdays en behaalde eerder de titel van MVP (Most Valuable Professional) voor C#. Thomas is daarnaast actief in diverse communities en verzorgt regelmatig workshops en lezingen.Login to join

We would like to thank our premium sponsors: