Azure App Services en Azure Functions

21 September 2016


Beste .NET Zuid vrienden,

De eerste meeting van het nieuwe seizoen, meeting 3 alweer! Deze keer hebben we twee topics:

 • Azure App Services en Logic Apps
 • Azure Functions


Wanneer?
Woensdag 21 september 2016 vanaf 17:30.

Waar?
Deze keer zijn we welkom bij Itility in Eindhoven. Het adres is:

Industrienummer 5926
Flight Forum 3790
5657 DX Eindhoven
http://itility.nl/ 


De routebeschrijving vind je hier.


Programma

 • 17:30 - 18:30 Inloop en hapje
 • 18:30 - 19:15 Barry Luijbregts - Azure App Services en Logic Apps
  • Azure App Services is het Platform-as-a-Service aanbod van Microsoft Azure en bevat diensten als Web Apps, API Apps, Mobile Apps, Logic Apps en Function Apps (Azure Functions). Deze overview laat zien hoe het platform is opgebouwd. Ook kijken we specifiek naar een voorbeeld met Logic Apps en hoe je deze kunt gebruiken om complexe business logica te orchestreren.
 • 19:15 - 19:30 Break
 • 19:30 - 20:15 Tim Swinkels - Alles over Azure Functions 
  • Azure Functions is onderdeel van het Azure App Services platform. Met Azure Functions kun je zelfstandige stukken code hosten in de cloud en op events laten reageren in een mini-workflow; voer bijvoorbeeld je code uit wanneer er een nieuwe Blob in Blob Storage komt te staan. Daarnaast zijn Azure Functions 'server-less'. In deze sessie leer je hoe dat zit.
 • 20:15 - 21:30 Borrel en netwerken

Kosten
Uiteraard zijn deze avond en alle andere evenementen van .NET Zuid geheel gratis!

Aanmelden

Meld je aan met de knop hieronder.

Spread the word! 
Stuur deze email door naar collega's, vrienden en kennissen. We willen dat zoveel mogelijk mensen genieten van deze avond!

Over Barry Luijbregts

Barry Luijbregts

Barry Luijbregts is de mede-organisator van .NET Zuid en is een freelance software ontwikkelaar en architect met een passie voor de cloud. Hij is tevens auteur bij Pluralsight en brengt het Azure platform in kaart op http://azure-overview.com/. Hij is te vinden op twitter als @AzureBarry en je kunt hem bereiken op barry@dotnetzuid.nl 

Over Tim Swinkels

Tim Swinkels

Als middelbare scholier was ik al bezig met werken met computers. Door zelfstandig de opties van software uit te zoeken, kon ik anderen helpen in de digitale wereld. Dit resulteerde in een keuze voor de studie ICT Media Design (IMD). Daar heb ik geleerd om vraagstukken vanuit meerdere perspectieven te bekijken, in plaats van enkel kennis over één vakgebied toe te passen.

Naast het studeren heb ik samen met twee andere studenten een eigen bedrijf opgericht. Op die manier ben ik in staat geweest om, tijdens mijn studiejaren, de theorie direct toe te passen in de praktijk. Tevens ben ik als zelfstandig ondernemer mensen blijven helpen door het toepassen van ICT.

Na mijn studie IMD had ik nog de behoefte om door te leren. Ik wilde meer weten over hoe IT binnen het bedrijfsleven toegepast kan worden. Daarom heb ik gekozen voor een master in communicatie- en informatiewetenschappen waarbij ik me heb gericht op hoe mensen digitale informatie waarnemen en verwerken.

Momenteel heb ik ruim twee jaar ervaring in het verwerken van grote datasets en deze als bruikbare informatie te presenteren richting eindgebruikers. Met mijn brede oriëntatie ben ik in staat om oplossingen te bieden voor vraagstukken binnen een organisatie. Hierbij gaat het niet alleen om de technische uitwerking, maar ook om het begrijpen van het vraagstuk.

Als schakel tussen de betrokken partijen (bijv. klant, werkvloer, management of IT-afdeling) werk ik graag interdisciplinair. Doordat ik het vraagstuk bespreek met de betrokkenen, breng ik de knelpunten en kansen in kaart. Met deze informatie kunnen de prioriteiten worden gesteld en kan ik een functioneel ontwerp maken dat aansluit op de gestelde wensen. De technische implementatie voer ik vervolgens individueel of in teamverband uit, afhankelijk van de situatie. Tim is hier te vinden.Login to join

We would like to thank our premium sponsors:

 

We would also like to thank our special sponsor: