HoloLens. Een blik in de toekomst, nu

24 November 2016


Wanneer?
Donderdag 24 november 2016 vanaf 17:30.

Wat?

De HoloLens, het augmented reality apparaat van Microsoft, is een nieuwe telg aan de Windows 10 familie. Het apparaat spreekt veel mensen enorm tot de verbeelding. De mogelijkheden lijken eindeloos en vrijwel iedereen wil het wel eens een keer ervaren. Maar wat is het nu precies voor device? Wat kun je er mee? Wat kun je er niet mee? En vooral: hoe maak je nou die software ervoor?

In deze sessie neemt Dennis Vroegop je mee door de ontwikkeltools van de HoloLens en laat je op die manier de technische (on)mogelijkheden zien van dit apparaat. Uiteraard zullen ook de ideeën van de ontwikkelteams van Microsoft de revue passeren en we gaan samen kijken naar de verschillende toepassingsmogelijkheden. 

We beginnen de sessie met een leeg project en we zullen eindigen met een volledige Holographische app die alles laat zien wat je er mee kunt. Laat je verbazen!

Waar?
Deze keer zijn we welkom bij Truelime in Breda. TrueLime bedenkt en creëert software om blij van te worden. Sinds 1997 bieden wij verschillende online oplossingen in o.a. de zorg en de gemeente markt. True staat voor wie we zijn en wat we zijn: echt, eerlijk, betrouwbaar en loyaal. De lindeboom en -bloesem (Lime tree) staan symbool voor onze kijk op ICT-projecten. Wij willen echt goede softwareoplossingen creëren die de klant verlost van frustrerende hoofdpijnvraagstukken.

Het adres is:
Charles Petitweg 35 B13
4827 HJ Breda


Programma

Kosten
Uiteraard zijn deze avond en alle andere evenementen van .NET Zuid geheel gratis!

Aanmelden

Meld je aan met de knop hieronder.

Spread the word! 
Stuur deze meeting door naar collega's, vrienden en kennissen. We willen dat zoveel mogelijk mensen genieten van deze avond!

Over Dennis Vroegop

Dennis is programmeur pur sang. Als sinds de vroege jaren ‘80 bouwt hij software. De laatste jaren is Dennis voornamelijk bezig met ‘alternatieve input’, zoals touch, no-touch, camera-based en andere manieren van interactie met machines. HoloLens is daar het laatste voorbeeld van, reden voor Dennis om zich 100% te richten op dit device en de mogelijkheden ervan.Login to join

We would like to thank our premium sponsors: