Over ons

Wij zijn .NET Zuid, een usergroup voor en door software professionals die werken binnen het Microsoft technologie landschap. .NET Zuid heeft twee doelen:

  • Passie over techniek en ons vakgebied delen in een informele, gezellige setting
  • Bedrijven en talent in het Zuiden van Nederland samenbrengen

Wij zijn erg gepassioneerd over technologie en alles wat erbij komt kijken om deze in te zetten om fantastische software te maken! Dit willen we graag delen door kennissessies te organiseren over nieuwe en niet zo nieuwe technologieen, waarbij het Microsoft landschap centraal staat.

Wij onderscheiden ons van andere usergroups door niet alleen technologie te behandelen, maar door het ook over soft-skills te hebben. Wij zijn van mening dat de software professional van nu een vooruitstrevend techneut moet zijn, maar ook de juiste set aan soft-skills moet hebben om succesvol te zijn in zijn werk.

Dit alles doen we in het zuiden van Nederland. We doen dit omdat we avonden willen organiseren waarvoor de software helden van het zuiden niet zo ver hoeven te reizen.

We doen dit ook omdat wij vinden dat er fantastische bedrijven zijn in het zuiden van Nederland, die schitterende dingen doen met software, die helaas nog niet bekend zijn onder de community van software professionals. Daarom geven we deze bedrijven de kans om zich voor te stellen tijdens onze avonden, in een ongedwongen sfeer.

Uiteraard zijn al onze activiteiten gratis voor deelnemers! Dit doen we als stichting met als bestuursleden:

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste technologie, je softskills verbeteren en op een ongedwongen manier kennis maken met gelijkgestemden? Word onderdeel van .NET Zuid. Hét startpunt voor .NET gebruikers in het zuiden!

Wij willen graag onze premium sponsors bedanken:

 

Ook willen we onze speciale sponsor bedanken: